Jarl Paulsens hjemmeside 

HJEM

PÆDAGOGIK / SKOLE / UDDANNELSE

LIVSFILOSOFI

C.V.

LANDLIV

BILER / DIESEL 

Motorrenovering

Dieselpumpen

Turborenovering

Motorkonvertering

WEBLOG

GÆSTEBOG

KONTAKT

LINKS

Biler / Diesel / Raps

Med en familie på 4 unger, hvoraf 2 stadig er klapvognsbrugere, og 2 voksne, går det bare ikke i en lille bil. Udfra en totalvurdering af økonomi, pladsforhold, know-how og passion blev det et Folkevognsrugbrød - en T3 af modellen Caravelle Carat. Bilen blev hentet i Berlin, og jeg byggede den om til diesel. Her er den i efterårsbeskidt udgave.

Indvendig er den optimalt indrettet til en familie på 6. Hver mand har sin egen stol, og ungerne har et bord, de kan anbringe deres righoldige legetøjsudvalg på.

Ja, selv konfirmationskørsel klarer den til UG med kryds og slange. Bordet op, liflige drikkevarer, blomster, flag og så en nydelig klædt chauffør, så kan de unge herskaber transporteres rundt...

 

 

Interesserer du dig for dieselpumpens indre liv, så kig her

Erfaringsmæssigt har denne type småbusser haft et hårdt liv. Mange har været institutionsbusser, taxa'er eller på anden måde benyttet erhvervsmæssigt. Kombineret med en forholdsvis lille motor betyder det ofte behov for en motorrenovering. Gennem tiden har det været nødvendigt for mig nogle gange, og jeg har lavet en lille billedfortælling om min måde at gøre det på, som du finder her.

Når man kører T3 med al dens charme og sjæl sker det at man har behov for nogle værkstedsdage. Så er det jo heldigt, at familien også råder over en Opel Astra 1,7 TD - driftsikkerheden selv.

En dejlig lille bil - bare rustbeskyttelsen tages seriøst! 


 

Webmaster: Jarl Paulsen 2010